نی‌ نی سایت

21 ایده غذای کم خرج و خوشمزه از تجربه های نی نی سایتی‌ها

همه ما گاهی اوقات نیاز داریم در هزینه‌های غذا صرفه‌جویی کنیم. خوشبختانه، غذاهای خوشمزه و مغذی زیادی وجود دارند که هم ارزان هستند و هم به راحتی تهیه می‌شوند. در این پست، 21 ایده غذای کم‌هزینه را از تجربه های مادران در نی نی سایت جمع آوری کرده‌ایم تا بتوانید با کمترین هزینه، غذاهای متنوع و لذیذی برای خانواده تان تهیه کنید.

  • عدس پلو:

    یک غذای مقوی و سیر کننده با عدس، برنج و ادویه جات.
  • سیب زمینی سرخ کرده با تخم مرغ:

    یک غذای سریع و آسان با سیب زمینی، تخم مرغ و ادویه های دلخواه.
  • کتلت:

    ترکیبی از گوشت چرخ کرده، سیب زمینی رنده شده و ادویه ها که در روغن سرخ می شود.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • املت:

    یک غذای ساده و سریع با تخم مرغ، گوجه فرنگی و پیاز.
  • ماکارونی ساده با سس گوجه:

    یک غذای محبوب و کم هزینه با ماکارونی و سس گوجه فرنگی خانگی.
  • آش رشته:

    یک آش سنتی و مقوی با رشته، حبوبات و سبزیجات.
  • خوراک لوبیا:

    یک خوراک سیر کننده و مغذی با لوبیا، گوجه فرنگی و ادویه جات.
  • کوفته تبریزی (مینی):

    با بهره‌گیری از مقدار کمتری گوشت و برنج می توان کوفته های کوچکتر و مقرون به صرفه تری درست کرد.
  • کوکو سبزی:

    یک غذای گیاهی خوشمزه با سبزیجات تازه و تخم مرغ.
  • کوکو سیب زمینی:

    یک غذای ساده و ارزان با سیب زمینی پخته و تخم مرغ.
  • دال عدس:

    یک خوراک هندی خوشمزه و مقوی با عدس، گوجه فرنگی و ادویه جات.
  • میرزا قاسمی:

    یک غذای شمالی خوشمزه با بادمجان، گوجه فرنگی و سیر.
  • کشک بادمجان:

    یک غذای خوشمزه و سنتی با بادمجان، کشک و نعناع داغ.
  • خوراک عدسی:

    خوراکی مقوی و کامل با عدس و سیب زمینی و هویج
  • سوپ جو:

    سوپی سیرکننده و مغذی با جو پرک، سبزیجات و مرغ (اختیاری).
  • فلافل:

    غذایی خاورمیانه ای خوشمزه با نخود، ادویه جات و سبزیجات معطر.
  • پوره سیب زمینی:

    یک غذای ساده و مغذی با سیب زمینی پخته و شیر.
  • نرگسی:

    یک غذای سریع و آسان با اسفناج و تخم مرغ.
  • نیمرو:

    ساده ترین و سریع ترین گزینه برای یک وعده غذایی کم خرج.
  • خوراک کدو سبز:

    کدوسبز به همراه گوجه و پیاز تفت داده و به عنوان خوراک استفاده می شود.
  • خورشت قیمه بادمجان (بادمجان بیشتر، گوشت کمتر):

    با افزایش میزان بادمجان و کاهش گوشت، می‌توانید یک خورش قیمه خوشمزه و مقرون به صرفه داشته باشید.
  • امیدواریم این ایده‌ها به شما کمک کنند تا غذاهای خوشمزه و کم‌هزینه‌ای برای خانواده خود تهیه کنید. فراموش نکنید که خلاقیت به خرج دهید و با تغییر ادویه‌ها و مواد اولیه، غذاهای جدیدی را امتحان کنید!

    شما هم اگر ایده های دیگری برای غذاهای کم خرج دارید، در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

    نوش جان!




    21 غذای کم‌خرج به نقل از نی نی سایت!

    21 غذای کم‌خرج به نقل از نی نی سایت!

    در این پست، 21 ایده غذای کم‌هزینه را که از تجربه های کاربران نی نی سایت جمع آوری شده، با شما به اشتراک می گذاریم. این غذاها برای روزهایی که بودجه محدودی دارید یا صرفاً می‌خواهید غذاهای ساده و اقتصادی درست کنید، عالی هستند.

    1. عدسی

    عدسی یک غذای مقوی، سیرکننده و ارزان است. با عدس، سیب زمینی، پیاز و ادویه جات ساده تهیه می شود و می‌توانید با نان سرو کنید. اضافه کردن هویج رنده شده طعم و ارزش غذایی آن را افزایش می دهد. کمی سرکه یا آبلیمو طعم دلچسبی به آن می بخشد. عدسی برای وعده صبحانه، ناهار و شام مناسب است. می‌توانید آن را به صورت پوره برای کودکان نیز تهیه کنید. می‌توانید با اضافه کردن رب گوجه فرنگی طعم و رنگ آن را بهبود دهید. سیر داغ عطر و طعم بی نظیری به عدسی می دهد.

    2. سیب زمینی سرخ کرده با تخم مرغ

    یک غذای سریع و آسان که همه دوست دارند. سیب زمینی ها را سرخ کرده و با تخم مرغ مخلوط کنید. اضافه کردن پیاز داغ طعم بهتری به آن می دهد. می‌توانید کمی سبزیجات معطر به آن اضافه کنید. برای تنوع می‌توانید از ادویه های مختلف استفاده کنید. سرو آن با سس کچاپ یا سس مایونز دلپذیر است. می‌توانید سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده یا به صورت خلالی سرخ کنید. تخم مرغ ها را می‌توانید به صورت نیمرو نیز سرو کنید.

    3. املت

    املت یک گزینه عالی برای صبحانه، ناهار یا شام است. با تخم مرغ، گوجه فرنگی، پیاز و ادویه جات تهیه می شود. می‌توانید از سبزیجات مختلف مانند فلفل دلمه ای و قارچ نیز در املت استفاده کنید. اضافه کردن کمی پنیر پیتزا طعم لذیذی به آن می بخشد. املت را می‌توانید به صورت رول نیز سرو کنید. اضافه کردن کمی سوسیس یا کالباس املت را مقوی تر می کند. سرو آن با نان و خیارشور بسیار لذت بخش است. می‌توانید از تخم مرغ های محلی برای تهیه املت استفاده کنید.

    4. آش رشته

    آش رشته یک غذای سنتی و مقوی است که با رشته، حبوبات و سبزیجات تهیه می شود. تزیین آن با پیاز داغ، سیر داغ، نعناع داغ و کشک بسیار مهم است. برای خوشمزه تر شدن آش می‌توانید از آب قلم نیز استفاده کنید. می‌توانید آش را با سرکه یا آبلیمو سرو کنید. مقدار کشک را می‌توانید به دلخواه تنظیم کنید.

    5. کوکو سیب زمینی

    کوکو سیب زمینی یک غذای ساده و خوشمزه است که با سیب زمینی، تخم مرغ و ادویه جات تهیه می شود. اضافه کردن پیاز رنده شده طعم بهتری به آن می دهد. می‌توانید از سبزیجات معطر مانند شوید و جعفری نیز در کوکو استفاده کنید. کوکو سیب زمینی را می‌توانید در فر یا روی گاز سرخ کنید. سرو آن با نان و سبزی خوردن بسیار لذت بخش است. می‌توانید کوکو را با سس کچاپ یا سس مایونز سرو کنید. می‌توانید از سیب زمینی پخته یا خام برای تهیه کوکو استفاده کنید.

    6. کوکو سبزی

    کوکو سبزی یک غذای سالم و خوشمزه است که با سبزیجات معطر، تخم مرغ و ادویه جات تهیه می شود. سبزی کوکو شامل تره، جعفری، گشنیز و شوید است. اضافه کردن گردو و زرشک طعم لذیذی به آن می بخشد. کوکو سبزی را می‌توانید در فر یا روی گاز سرخ کنید. سرو آن با نان و ماست بسیار لذت بخش است. می‌توانید کوکو را با ترشی یا زیتون سرو کنید. می‌توانید از سبزیجات خشک نیز برای تهیه کوکو استفاده کنید.

    7. ماکارونی

    ماکارونی یک غذای پرطرفدار و خوشمزه است که با ماکارونی، گوشت چرخ کرده، سس گوجه فرنگی و ادویه جات تهیه می شود. می‌توانید از سبزیجات مختلف مانند فلفل دلمه ای و قارچ نیز در ماکارونی استفاده کنید. اضافه کردن پنیر پیتزا طعم لذیذی به آن می بخشد. ماکارونی را می‌توانید با سویا نیز تهیه کنید. سرو آن با سالاد شیرازی بسیار لذت بخش است.

    8. استانبولی پلو

    استانبولی پلو یک غذای ساده و خوشمزه است که با برنج، سیب زمینی، گوجه فرنگی و ادویه جات تهیه می شود. می‌توانید از گوشت چرخ کرده یا مرغ نیز در استانبولی پلو استفاده کنید. اضافه کردن هویج رنده شده طعم و رنگ آن را بهبود می دهد. استانبولی پلو را می‌توانید با ماست یا ترشی سرو کنید. می‌توانید از ادویه های مختلف مانند زردچوبه، فلفل و دارچین در پخت استانبولی پلو استفاده کنید. می‌توانید استانبولی پلو را با عدس نیز تهیه کنید. می‌توانید از رب گوجه فرنگی نیز در تهیه استانبولی پلو استفاده کنید.

    نوشته های مشابه

    9. آش جو

    آش جو یک غذای مقوی و سیرکننده است که با جو، حبوبات و سبزیجات تهیه می شود. می‌توانید از گوشت چرخ کرده یا مرغ نیز در آش جو استفاده کنید. تزیین آن با پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ بسیار مهم است. می‌توانید از ماست یا کشک نیز برای سرو آش جو استفاده کنید. سبزی آش جو شامل جعفری، گشنیز و تره است. می‌توانید از جو پرک نیز برای تهیه آش استفاده کنید. می‌توانید از آب قلم نیز برای خوشمزه تر شدن آش استفاده کنید.

    10. کتلت

    کتلت یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که با گوشت چرخ کرده، سیب زمینی، پیاز و ادویه جات تهیه می شود. اضافه کردن آرد نخودچی باعث انسجام بیشتر کتلت می شود. می‌توانید از سبزیجات معطر مانند جعفری نیز در کتلت استفاده کنید. کتلت را می‌توانید در فر یا روی گاز سرخ کنید. سرو آن با نان و سبزی خوردن بسیار لذت بخش است. می‌توانید کتلت را با سس کچاپ یا سس مایونز سرو کنید. می‌توانید از سویا نیز به جای گوشت چرخ کرده استفاده کنید.

    11. خوراک لوبیا

    خوراک لوبیا یک غذای مقوی و سیرکننده است که با لوبیا، سیب زمینی، گوجه فرنگی و ادویه جات تهیه می شود. اضافه کردن قارچ طعم لذیذی به آن می بخشد. می‌توانید از رب گوجه فرنگی نیز در تهیه خوراک لوبیا استفاده کنید. خوراک لوبیا را می‌توانید با نان یا برنج سرو کنید. اضافه کردن کمی آبلیمو یا سرکه طعم دلچسبی به آن می بخشد. می‌توانید از کنسرو لوبیا نیز برای تهیه سریعتر خوراک استفاده کنید. می‌توانید از پیاز داغ و سیر داغ در تهیه خوراک لوبیا استفاده کنید.

    12. میرزا قاسمی

    میرزا قاسمی یک غذای شمالی خوشمزه است که با بادمجان، گوجه فرنگی، سیر و تخم مرغ تهیه می شود. دودی کردن بادمجان ها طعم بی نظیری به میرزا قاسمی می دهد. می‌توانید از فلفل دلمه ای نیز در میرزا قاسمی استفاده کنید. میرزا قاسمی را می‌توانید با نان یا برنج سرو کنید. اضافه کردن کمی روغن زیتون طعم بهتری به آن می دهد. می‌توانید از نعناع خشک نیز برای تزیین میرزا قاسمی استفاده کنید. می‌توانید از رب گوجه فرنگی نیز در تهیه میرزا قاسمی استفاده کنید.

    13. نودل

    نودل یک غذای سریع و آسان است که با نودل، سبزیجات و ادویه جات تهیه می شود. نودل را می‌توانید با گوشت چرخ کرده یا مرغ نیز تهیه کنید. می‌توانید از تخم مرغ نیمرو نیز برای سرو نودل استفاده کنید. اضافه کردن کمی روغن کنجد طعم بهتری به نودل می دهد. می‌توانید از ادویه های مختلف آسیایی برای طعم دار کردن نودل استفاده کنید.

    14. اشکنه

    اشکنه یک غذای سنتی و ساده است که با پیاز، آرد، شنبلیله خشک و ادویه جات تهیه می شود. می‌توانید از سیب زمینی نیز در اشکنه استفاده کنید. اضافه کردن تخم مرغ طعم لذیذی به آن می بخشد. اشکنه را می‌توانید با نان سرو کنید. اضافه کردن کمی گردو خرد شده طعم بهتری به آن می دهد. می‌توانید از کشک نیز برای سرو اشکنه استفاده کنید. می‌توانید از رب گوجه فرنگی نیز در تهیه اشکنه استفاده کنید.

    15. خاگینه

    خاگینه یک نوع املت شیرین است که با تخم مرغ، آرد، شیر و شکر تهیه می شود. می‌توانید از گلاب و هل نیز برای طعم دار کردن خاگینه استفاده کنید. خاگینه را می‌توانید با شربت یا عسل سرو کنید. می‌توانید از گردو و کشمش نیز در خاگینه استفاده کنید. خاگینه را می‌توانید در فر یا روی گاز تهیه کنید. می‌توانید از زعفران نیز برای خوش رنگ شدن خاگینه استفاده کنید. خاگینه برای صبحانه یا عصرانه مناسب است.

    16. خوراک عدس

    خوراک عدس یک غذای مقوی و سیرکننده است که با عدس، پیاز، هویج و ادویه جات تهیه می شود. می‌توانید از سیب زمینی نیز در خوراک عدس استفاده کنید. اضافه کردن رب گوجه فرنگی طعم و رنگ آن را بهبود می دهد. خوراک عدس را می‌توانید با نان یا برنج سرو کنید. اضافه کردن کمی آبلیمو یا سرکه طعم دلچسبی به آن می بخشد. می‌توانید از سبزیجات معطر مانند جعفری و گشنیز نیز در خوراک عدس استفاده کنید. می‌توانید از پیاز داغ و سیر داغ در تهیه خوراک عدس استفاده کنید.

    17. دمی گوجه

    دمی گوجه یک غذای ساده و خوشمزه است که با برنج، گوجه فرنگی، پیاز و ادویه جات تهیه می شود. می‌توانید از سیب زمینی نیز در دمی گوجه استفاده کنید. اضافه کردن کمی رب گوجه فرنگی طعم و رنگ آن را بهبود می دهد. دمی گوجه را می‌توانید با ماست یا ترشی سرو کنید. می‌توانید از ادویه های مختلف مانند زردچوبه، فلفل و دارچین در پخت دمی گوجه استفاده کنید. می‌توانید دمی گوجه را با عدس نیز تهیه کنید. می‌توانید از پیاز داغ نیز در تهیه دمی گوجه استفاده کنید.

    18. ساندویچ تخم مرغ

    ساندویچ تخم مرغ یک غذای سریع و آسان است که با تخم مرغ آب پز، سس مایونز و ادویه جات تهیه می شود. می‌توانید از خیارشور و گوجه فرنگی نیز در ساندویچ استفاده کنید. اضافه کردن کمی کاهو طعم و بافت بهتری به آن می دهد. می‌توانید از سس های مختلف مانند سس خردل یا سس فرانسوی نیز استفاده کنید. ساندویچ تخم مرغ برای صبحانه، ناهار یا شام مناسب است.

    19. ساندویچ پنیر و گردو

    ساندویچ پنیر و گردو یک غذای ساده و مقوی است که با پنیر، گردو و نان تهیه می شود. می‌توانید از سبزیجات معطر مانند نعناع و ریحان نیز در ساندویچ استفاده کنید. اضافه کردن کمی خیار طعم و بافت بهتری به آن می دهد. می‌توانید از پنیرهای مختلف مانند پنیر فتا، پنیر خامه ای یا پنیر تبریز استفاده کنید. ساندویچ پنیر و گردو برای صبحانه، عصرانه یا میان وعده مناسب است.

    20. سوپ جو

    سوپ جو یک غذای مقوی و سیرکننده است که با جو، سبزیجات و گوشت یا مرغ تهیه می شود. می‌توانید از هویج، سیب زمینی، کدو و پیاز در سوپ جو استفاده کنید. اضافه کردن آبلیمو طعم لذیذی به آن می بخشد. می‌توانید از جو پرک نیز برای تهیه سوپ استفاده کنید. می‌توانید از شیر نیز در تهیه سوپ جو استفاده کنید. می‌توانید از خامه نیز برای سرو سوپ جو استفاده کنید. سوپ جو برای فصل سرما یک انتخاب عالی است.

    21. نیمرو

    نیمرو یک غذای سریع و آسان است که با تخم مرغ تهیه می شود. می‌توانید نیمرو را با کره یا روغن سرخ کنید. می‌توانید از ادویه های مختلف مانند نمک، فلفل و زردچوبه برای طعم دار کردن نیمرو استفاده کنید. نیمرو را می‌توانید با نان یا سبزی خوردن سرو کنید. می‌توانید از گوجه فرنگی نیز برای تهیه نیمرو استفاده کنید. می‌توانید از قارچ نیز برای تهیه نیمرو استفاده کنید. نیمرو برای صبحانه یک انتخاب عالی است.

    نمایش بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا